6 supe pentru o dietă de slabit sanatoasă - / +

Vă puteţi crea propria dietă de slăbit, dacă reţineţi câteva reguli de bază, precum necesarul zilnic de substanţe nutritive al organismului şi sport practicat cu regularitate. Unul dintre adversarii de temut ai kilogramelor în plus este supa, o mâncare ce, pe cât de uşor se prepară, pe atât de eficientă este într-o dietă de slăbit. Aceasta este, de asemeni, recomandată şi în curele de detoxifiere, dar şi pentru o mai bună digestie, motiv pentru care, în marea majoritate a ţărilor din lume, ea se serveşte ca şi prim fel de mâncare la masă.

Evitând să folosiţi sare sau să mâncaţi prea multă pâine, puteţi folosi supele pentru a vă astâmpăra foamea, atunci când doriţi să slăbiţi. În rândurile care urmează, vă vom recomanda 6 reţete de supe, cu care puteţi urma o dietă de slăbire sănătoasă.

Supa de varză

Vestita dietă de slăbit cu varză dă, într-adevăr, rezultate, însă doar pe termen scurt, deoarece este mult prea restrictivă. Acest lucru nu s-ar întâmpla, dacă s-ar mânca doar la o singură masă din zi supă de varză, iar la celelalte cereale sau alte produse care să conţină substanţe nutriente. Ea se face din următoarele ingrediente:

1 varză
3 cepe
5 roşii
1 ardei gras

Puteţi să adăugaţi şi o bucăţică de piept de pui fiert, pentru a îi da un gust mai bun.

Supa de ceapă

Mai gustoasă decât precedenta, supa de ceapă se fierbe timp de 20 de minute şi este absolut delicioasă. Ea se face din:

6 cepe
1 varză
Roşii
Ţelină
2 ardei graşi

Supa de fasole neagră

Mult mai sănătoasă, însă, este supa de fasole neagră, legumă care are un conţinut bogat de fibre, asemănător cerealelor. Ea se face din:

450 g fasole neagră
3 roşii
1 ceapă
4 căţei de usturoi
40 g de ardei iute

Supa de ţelină

Ţelina este delicioasă şi consumată crudă, însă are un gust aparte în supe. O supă făcută din această legumă vă va ajuta să slăbiţi rapid şi sănătos. Aveţi nevoie de:

200 g ţelină
6 cepe
1 varză
6 roşii
2 ardei graşi verzi
Fasole

Supa cremă de broccoli

Mai puţin folosit la noi, broccoli este una dintre acele legume – minune, cu proprietăţi antioxidante, care ajută, în acelaşi timp, la slăbit. Pentru o supă cremă de broccoli aveţi nevoie de:

1 broccoli
1 ceapă
1 căţel de usturoi
1 dovlecel
1 cartof

Supa de linte şi legume

Ultima supă din lista noastră de reţete sănătoase pentru slăbit este cea făcută din linte şi legume, care conţine suficiente vitamine încât să o puteţi include în meniul dumneavoastră pentru o perioadă îndelungata. Aceasta se face din:

400 g linte
2 dovlecei
2 morcovi
1 lămâie
1 ceapă
400 g roşii tocate

În toate aceste reţete se pot adăuga şi alte legume sau chiar şi carne de pui fiartă, atât timp cât se păstrează proporţiile şi se mănâncă în cantităţi cumpătate. Nu doar că veţi face un beneficiu aspectului dumneavoastră, însă se vor vedea rezultate şi la nivelul tenului, care va fi mai luminos, al sistemului digestiv, care îşi va indeplini funcţiile mai bine şi la cel al bugetului, deoarece aceste supe pentru slăbit sunt necostisitoare şi necesită foarte puţin timp pentru a fi preparate.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Copyright 2013 Creditportal.ro - designed by Pen Romania
Back to TOP