Termeni si conditii - +

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SERVICIILOR www.creditportal.ro

TERMENI SI CONDITII

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Serviciile www.creditportal.ro sunt oferite de catre societatea ACTIV INTEREXPO SRL numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor www.creditportal.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor www.creditportal.ro.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Portalul www.creditportal.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite de www.creditportal.ro sunt subiectul acestui acord de utilizare. Pentru a utiliza oricare dintre serviciile noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon, telefon mobil, etc.) precum si de o linie telefonica si de o conexiune la reteaua Internet si sa platiti toate taxele asociate acestor servicii. www.creditportal.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, Administratorul va incerca corectarea acestora. De asemenea, societatea ACTIV INTEREXPO SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de www.creditportal.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate www.creditportal.ro, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.
Utilizatorul www.creditportal.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din portal. In cazul in care www.creditportal.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor www.creditportal.ro.

Utilizatorul www.creditportal.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.

Utilizatorul www.creditportal.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.creditportal.ro nu are deptul de a crea baze de date prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre ACTIV INTEREXPO SRL la office@creditportal.ro.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile www.creditportal.ro. Societatea ACTIV INTEREXPO SRL nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

CONTUL DE MEMBRU, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA

Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, www.creditportal.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR www.creditportal.ro

www.creditportal.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte sau fata de intarzierile care pot aparea. www.creditportal.ro nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe companiei. De asemenea, ROL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

RASPUNDEREA UTILIZATORILOR

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator prin contul de membru www.creditportal.ro, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.

DECLINAREA ORICAREI GARANTII

ACTIV INTEREXPO SRL isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor www.creditportal.ro. ACTIV INTEREXPO SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea,
ACTIV INTEREXPO SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor www.creditportal.ro, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

ACTIV INTEREXPO SRL nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru eventualele daune suferite de catre utilizatirii www.creditportal.ro ca urmare a incheierii unor contracte comerciale cu parteneri ai sai.
Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca informatiile si serviciile oferite de ACTIV INTEREXPO SRL prin intermediul www.creditportal.ro nu sunt recomandari de a cumpara sau vinde produse sau servicii ci sunt informatii si servicii ce ar trebui sa va ajute sa luati decizii cat mai informate.
Acest site contine link-uri catre alte site-uri. www.creditportal.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri si nu este responsabil pentru continutul lor.

REGULI DE UTILIZARE

www.creditportal.ro poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.
Este interzis utilizatorului:

- Sa posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!

- Sa posteze informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (NO WAREZ , CRACKS , MP3′s and stuff)

INCHEIEREA ACORDULUI

www.creditportal.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, in cooncordanta cu prevederile legale in domeniu. De asemenea, www.creditportal.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. In cazuri exceptionale, www.creditportal.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Copyright 2013 Creditportal.ro - designed by Pen Romania
Back to TOP