Tipuri de unghii false - / +

Lacuri de unghii

Lacuri de unghii

Exista o multime de motive pentru care noi, femeile, alegem manichiura cu unghii false. Poate trebuie sa mergem la o nunta sau la un eveniment special, poate unghiile noastre naturale nu sunt exact cum ne-am dorit sau poate pur si simplu ne plac asa de mult diferitele modele de unghii false, incat nu ne saturam de ele.

Cele mai utilizate unghii false sunt cele pe baza de gel, acril sau matase. Cele pe baza de gel sau acril sunt preferate in special de persoanele care isi fac manichiura cu unghii false in mod regulat, iar cele de matase sunt utilizate in special de persoanele care isi fac amnichiura ocazional sau doar pentru a intari o unghie deteriorata.

Unghiile acrilice

Pentru realizarea unghiilor acrilice, tehnicianul face un mix intre un lichid si o pudra speciala astfel incat sa iasa o mixtura ce va fi aplicata pe unghie. Aceasta mixtura se usuca incet-incet in timp ce intra in contact cu aerul. Daca aplicarea are loc intr-o camera slab aerisita vei simti un miros puternic emanat de acea mixtura, insa nu ai motive sa te ingrijorezi caci in timp ce se usuca va disparea si mirosul.

In timp, acrilul creste odata cu unghia, insa la 2-3 saptamani vei fi nevoita sa te intorci la salon pentru ca tehnicianul sa umple spatiul gol dintre unghie si acril.

Indepartarea unghiilor false pe baza de acril este destul de simpla. Dupa cateva minute de inmuiat unghiile in solutia speciala de indepartare a acrilului, unghia falsa se va desprinde cu usurinta, fara ca tehnicianul sa fie nevoit sa o forteze.

Unghiile pe baza de gel

In acest caz gelul ce urmeaza a fi aplicat pe unghie este livrat deja preparat. Tehnicianul il va aplica in straturi diferite si se va folosi de o lampa uv pentru uscarea fiecarui strat. Spre deosebire de unghiile pe baza de acril, gelul acesta nu are nici un miros deranjant.

Gelul uv este un produs mai nou si devine din ce in ce mai cunoscut datorita beneficiilor sale(culoarea tine mai mult, nu se cojesc, sunt mai rezistente, unghiile par mai naturale), insa si pretul este putin mai ridicat.

La fel ca si unghiile false pe baza de acril, si cele cu gel trebuiesc reimprospatate la 2-3 saptamani. Reimprospatarea este necesara nu datorita faptului ca gelul isi pierde culoarea sau rezistenta ci datorita faptului ca unghia creste.

Indepartarea gelului de pe unghie se face de asemenea foarte simplu, prin imbibarea unghiei intr-o solutie speciala.

Unghiile de matase, panza sau fibra de sticla

Acestea sunt folosite atat ca accesoriu de infrumusetare cat si ca tratament temporar al unghiei. Acestea sunt unghii prefabricate ce se lipesc de unghia naturala si sunt realizate din matase, panza, fibra de sticla sau hartie. Indiferent de materialul pe carel preferam, acesta se decupeaza dupa marimea unghiei naturale si se lipeste cu o solutie speciala care nu dauneaza unghiei naturale.

Indepartarea acestui tip de unghii false se efectueaza tot prin imbibarea in solutii speciale si rabdare.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Copyright 2013 Creditportal.ro - designed by Pen Romania
Back to TOP