Turismul in perioada de vara - / +

eforie
Perioada de vara este cunoscuta ca fiind perioada vacantelor si concediilor in care
aproape toata lumea vrea sa se relaxeze sau sa distreze in diferite zone turistice, fie la mare fie la munte.

Cum e de asteptat, in aceasta perioada toate zonele turistice au preturi de cazare mai ridicate dar asta nu inseamna ca nu se pot gasi anumite oferte care sa iti puna la dispozitie si preturi mai atractive. Pentru a avea un cost redus al vacantei pe care vrei sa o petreci la mare, munte sau in orice alta zona turistica trebuie sa iti faci o rezervare platita din timp.

Odata cu deschiderea sezonului estival toate unitatile de cazare sunt pregatite pentru
multimea de turisti care vor sa faca o baie in mare sau care doresc pur si simplu sa se
relaxeze si sa uite de tot stresul acumulat in decursul anului.

Turistii, si ei deabia asteapta ziua de 1 iunie, exact ca si copiii, pentru a putea beneficia de toate facilitatile din statiunile aflate pe malul marii. Camerele sunt renovate si totul miroase placut a nou, dar si preturile sunt pe masura, odata cu inceperea verii si intrarea in sezonul estival trebuie sa scoti mai multi bani din buzunar pentru o camera la una din unitatile de cazare aflate pe malul marii.

Pe langa hoteluri, vile, cabane, casute si alte locuri unde te poti caza si barurile, cluburile, discotecile si parcurile de distractie isi deschid usile pentru cei iubitori de distractie si sa fim seriosi, cine nu vrea sa se distreze mai ales ca numai ce am scapat de zilele mohorate si reci de primavara. Problema care apare odata cu intrarea in anotimpul cald este ca distractia costa mai mult, oriunde mergi, de la locuri de cazare pana la pretul unui suc sau al unei mese la restaurant, preturile au luat-o razna si trebuie sa fii foarte atent in dramuirea bugetului pe care il ai la dispozitie pentru acest concediu.

Daca la mare ti se pare prea scump, nici la munte nu vei gasi preturi prea coborate la
unitatile de cazare. Este adevarat ca sunt un pic mai mici decat cele de pe litoral dar
nu cu mult. Si aici proprietarii unitatilor de cazare s-au pregatit sa primeasca clientii cu tot ce au mai bun la indemana dar vor sa primeasca si o rasplata pe masura.

Se pare ca vara, indiferent unde vrei sa iti petreci concediul vei gasi preturi mai ridicate dar si facilitati pe care in alta perioada a anului nu le poti gasi. Acest lucru, insa, nu trebuie sa sperie pe nimeni, daca vei cauta suficient vei gasi locuri in care iti poti petrece un concediu placut si cu bani mai putini, chiar daca aceste locuri sunt din ce in ce mai rare.

Cea mai buna posibilitate in acest sens sunt statiunile agroturistice care pe langa preturile mai scazute pe care le pun la dispozitie iti pun la dispozitie si o oferta gastronomica traditionala si facuta in general din produse cat mai putin poluate.

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Copyright 2013 Creditportal.ro - designed by Pen Romania
Back to TOP